پردازنده‌های AMD ممکن است ابزار بعدی ماینرها باشند

بعد از معرفی نسل جدید پردازند‌های اینتل، پردازنده رایزن تا حدودی از کانون توجه خارج شد، اما حالا اگوریتم جدیدی معرفی شده است که با از پردازنده رایزن برای استخراج رمزارزی به نام Raptoreum استفاده می‌کند.

بعد از معرفی رمزارز چیا و افزایش ده برابری قیمت هارد دیسک، حالا نوبت به پردازنده رایزن AMD رسیده است تا قربانی بعدی ماینر‌ها باشد. ماینرها می‌توانستند رمزارز چیا را با لپ‌تاپ‌ها، کامپیوتر‌های خانگی، شبکه‌های سازمانی و حتی رزبری پای استخراج کنند، اما انجام این فرايند باعث می‌شد تا اس اس دی ۵۱۲ گیگابایتی در عرض ۴۰ روز خراب شود.

حالا به گزارش digitaltrends، به نظر می‌رسد که پردازنده‌های AMD قربانی بعدی استخراج رمزارزی به نام رپتوریوم (Raptoreum) باشند؛ الگوریتم استخراج رپتوریوم به این شکل است که از حافظه نهان بزرگ L3 موجود در پردازنده‌های دسکتاپ رایزن برای تولید رمزارز استفاده می‌شود.

ارقام به‌دست‌آمده از محاسبه‌گر سودآوری ماینینگ رپتوریوم نشان می‌دهند که رایزن 5950x با نرخ هش ۴۲۴۷ هش بر ثانیه می‌تواند روزانه ۱۶۱ رمزارز رپتوروم استخراج کند؛ با توجه به قیمت ۰٫۰۰۲۱۵۶۰۷ دلاری رپتوریوم در ۲۱ آبان ۱۴۰۰ این تعداد با منبع تغذیه‌ای ۱۲۵ واتی، معادل ۳٫۴۷ دلار است.

raptoreum-mining-farm-2

بازده سالانه استخراج رپتوریوم با استفاده از پردازنده 5950x رایزن برابر با ۹۳۰٫۷۵ دلار خواهد بود. با اینکه رپتوریوم ارز دیجیتال نوظهوری نیست، اما امکان استفاده از پردازنده رایزن ای‌ام‌دی برای استخراج آن می‌تواند نگرانی‌هایی در مورد افزایش قیمت این پردازنده ایجاد کند. هرچه حافظه نهان بزرگ‌تر باشد، سوددهی هم افزایش پیدا می‌کند.

raptoreum-mining-farm

هر دو مدل 5900x و 5950x پردازنده رایزن حافظه نهان L3 شصت و چهار مگابایتی دارند و قیمت مناسب این دو پردازنده استفاده از آن‌ها برای استخراج رپتوریوم را توجیه می‌کند، اما با داغ شدن هر روزه بازار ارزهای دیجیتال امکان دارد تا ماینرها به هدف سودآوری بیشتر به استفاده از پردازنده‌هایی با حافظه‌های نهان بزرگ‌تر تمایل پیدا کنند.

بنابراین پردازنده‌های سری تردریپر (Threadripper) یا اپیک (Epyc) رایزن که حافظه کش L3 بالایی دارد، ممکن است هدف بعدی ماینرها برای استخراج این رمزارز باشند.

مقاله‌های مرتبط:

به‌عنوان مثال، پردازنده تردریپر 3970x رایزن با ۱۲۸ مگابایت حافظه نهان L3 و نرخ هش ۸۵۸۷ هش بر ثانیه، می‌تواند روزانه ۳۲۵ رپتوریوم (۷٫۰۱ دلار) تولید کند.

بازده سالانه استخراج رپتوریوم با استفاده از پردازنده تردریپر 3970x رایزن برابر با ۲۵۵۸٫۶۵ دلار خواهد بود. با توجه به اینکه ماینرها حاضرند برای استخراج رمزارز هزینه‌های گزافی بپردازند، هزینه خرید فعلی پردازنده‌های ای ام دی نمی‌تواند مانعی بر سر راه ارتقای ریگ‌های استخراج آن‌ها باشد.

خوشبختانه در حال حاضر مشکلی برای تولید و عرضه فعلی پردازنده‌های AMD در فروشگاه‌های سخت‌افزاری مطرح وجود ندارد و به‌نظر می‌رسد رپتوریوم هنوز تهدیدی جدی برای پردازنده‌ها نباشد، اما زیر نظر داشتن بازار و بررسی روند قیمتی و عرضه این محصولات هم در این برهه بی‌ضرر نخواهد بود.

شما آینده پردازنده‌های رایزن و استفاده از آن‌ها برای استخراج رمزارها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

گلکسی S22 پلاس با پردازنده اسنپدراگون ۸۹۸ در بنچمارک گیک‌بنچ رویت شد مدیاتک با پردازنده دایمنسیتی ۲۰۰۰ رکورد امتیاز انتوتو را شکست مدیاتک اکنون بزرگ‌ترین سازنده‌ی تراشه‌های مخصوص گوشی‌های هوشمند در جهان است عملکرد گرافیکی اگزینوس 2200 نسبت به اگزینوس 2100 حدود ۳۴ درصد بهتر است سامسونگ اعلام کرد برنامه‌ای برای رونمایی از اگزینوس ۲۲۰۰ در ۱۹ نوامبر ندارد منبع digitaltrends
متن خبر

درباره مهندسین برتر

مجتمع فنی آموزشی مهندسین برتر با 20 سال سابقه ، با ارائه مدرک فنی و حرفه ای با کد بین المللی و انجام تعمیرات تخصصی موبایل و توزیع قطعات موبایل فعالیت دارد .

ایمیل: info@gsmbartar.com

پیوند های مفید
نماد اعتماد
آدرس

آدرس آموزشگاه : استان البرز، شهر کرج، سه راه گوهر دشت، ابتدای بلوار یادگار امام، نبش کوچه شهید جوادی، ساختمان علی طبقه اول

تلفن آموزشگاه: 34452008 (026)

واتس اپ : 09395431515 ( مشاوره رایگان )

آدرس شعبه : استان البرز، شهر کرج، خیابان دانشکده، روبروی پاساژ دانشکده، نبش کوچه گلستان 

تلفن شعبه: 32283470 (026)

واتس اپ : 09027803311 ( مشاوره رایگان )

تمامی حقوق برای سایت مهندسین برتر محفوظ می باشد.

×

مهندسین برتر

×