پیکسل 5 قرار بود با پردازنده تنسور گوگل معرفی شود؛ اما چرا این اتفاق رخ نداد؟

در ابتدا قرار بود گوشی پیکسل ۵ با پردازنده‌ی تنسور روانه‌ی بازار شود؛ اما به‌دلیل برخی مشکلات استفاده از این تراشه به سری پیکسل ۶ موکول شد.

پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو گوگل اولین گوشی‌های مجهز به پردازنده‌ی تنسور محسوب می‌شوند که این نشان انحرافی بزرگ از وابستگی طولانی‌مدت به تراشه‌های اندرویدی کوالکام است. به‌گزارش اندروید سنترال، به‌نظر می‌رسد که گوگل در ابتدا قصد داشته است گوشی پیکسل ۵ را با تراشه‌ی تنسور معرفی کند. این خبر از مکالمه‌های مارکز براونلی، یوتیوبر معروف، با نمایندگان گوگل به‌دست آمده است. براونلی در بخشی از این ویدئو توضیح می‌دهد:

درواقع، آن‌ها قصد داشتند پیکسل ۵ اولین گوشی مجهز به پردازنده‌ی تنسور باشد؛ اما پس‌از‌آن مشکلات مربوط به همه‌گیری کرونا و زنجیره‌ی تأمین باعث شد که در انتهای مسیر، تصمیم به استفاده از این تراشه‌ در پیکسل ۵ لغو شود. باوجوداین، این شرکت همچنان قصد داشت گوشی جدیدی معرفی کند؛ بنابراین، محصول مدنظر را با پردازنده‌ی اسنپدراگون 765G معرفی کرد.

پیکسل ۵ مجهز به تنسور

این اولین‌باری نیست که انتشار گزارشی درباره‌ی پیکسل ۵ با پردازنده‌ی تنسور را شاهد هستیم. انجمن XDA و چند منبع دیگر قبلا شواهدی از پیکسل ۵ مجهز به تراشه‌ی تنسور گوگل منتشر کرده بودند که البته این محصول هیچ‌گاه به‌طور رسمی معرفی نشد. بااین‌همه، مشخص نیست که این نسخه از پردازنده‌ی تنسور با مدل به‌کار‌رفته در گوشی‌های سری پیکسل ۶ یکسان است یا خیر.

مقاله‌های مرتبط:

علاوه‌براین، برخی مدعی شده‌اند آرم سال گذشته نمی‌توانست قطعات مبتنی‌بر معماری کورتکس X2 و کورتکس A78 و پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G78 را به گوگل عرضه کند. اواخر سال گذشته، شاهد معرفی گوشی‌های سری میت ۴۰ هواوی با تراشه‌ی کرین ۹۰۰۰ بودیم. این پردازنده از جدیدترین تراشه‌ی گرافیکی آرم بهره می‌برد؛ ازاین‌رو، پذیرش ساخت قطعات جدید احتمالا یکی از موانع گوگل برای ارائه‌ی تراشه‌ی تنسور در پیکسل ۵ نبوده است.

به‌هرحال، گفته می‌شود قدرت عملکرد پیکسل ۵ با تراشه‌ی تنسور از مدل اسنپدراگون این محصول احتمالا بهتر بوده است. پیکسل ۵ از‌نظر پردازنده‌ی مرکزی و پردازنده‌ی گرافیکی در‌مقایسه‌با پیکسل ۴ مجهز به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ یک گام روبه‌عقب حرکت کرد. باوجوداین‌‌، اضافه‌شدن زمان یک‌ساله به مراحل توسعه‌ی تراشه‌ی تنسور، احتمالا باعث بهبود عملکرد و قابلیت‌های این پردازنده شده است.

سامسونگ مشکل نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز صفحه‌نمایش را در سری گلکسی S21 پس از به‌روزرسانی اندروید ۱۲ برطرف کرد جدول زمانی تولید گلکسی واچ 5، بادز لایو 2 و گلکسی تب اس 8 و سایر دستگاه‌های سامسونگ فاش شد مشخصات وان پلاس ۱۰ پرو فاش شد؛ صفحه‌نمایش ۶٫۷ اینچ ۱۲۰ هرتز و اسنپدراگون ۸ نسل ۱ اپلیکیشن دوربین جدید سامسونگ تنظیمات دستی را برای لنزهای تله‌فوتوی گلکسی S21 اولترا فعال می‌کند تماشا کنید: تست دوام سرفیس دوئو 2 در برابر خط و خش و آتش منبع androidauthority
متن خبر

×

مهندسین برتر

×