فایزر ساخت ارزان قرض ضدکرونا خود را در کشورهای کم‌درآمد امکان‌پذیر می‌کند

قرارداد اخیر فایزر با اتحادیه‌ی حق اختراع داروها، به گسترش چشمگیر دسترسی به دارو کووید ۱۹ این شرکت در سرتاسر جهان کمک خواهد کرد.

روز سه‌شنبه، نهاد بین‌المللی اتحادیه‌ی حق اختراع داروها (MPP) از انعقاد قراردادی با فایزر برای ارائه‌ی داوطلبانه‌ی مجوز ساخت دارو ضدویروسی این شرکت به نام پاکسلووید (Paxlovid) خبر داد. این قرارداد به MPP امکان می‌دهد تا تولید و توزیع قرص ضدکووید فایزر را در سرتاسر جهان سازمان‌دهی کند.

به‌گزارش فوربز، با‌‌توجه‌‌‌به شرایط قرارداد، اتحادیه‌ی حق اختراع داروها برای تولید ارزان پاکسلووید در ۹۵ کشور کم‌درآمد و فقیر جهان که محل زندگی بیش از ۵۰ درصد از جمعیت جهان هستند، با تولیدکنندگان واجدشرایط داروهای عمومی همکاری خواهد کرد. تا زمانی که سازمان بهداشت جهانی پایان دنیاگیری را تعیین نکند، فایزر هیچ‌گونه حق امتیازی از فروش دارو دریافت نخواهد کرد.

چارلز گور، مدیر MPP، در بیانیه‌ای گفت:

این مجوز بسیار مهم است؛ زیرا داروی خوراکی فایزر درصورت تأیید، به‌ویژه برای کشورهای با درآمد کم و متوسط محصولی مناسب محسوب می‌شود و می‌تواند با ایفای نقشی حیاتی در نجات جان مردم، به تلاش‌های جهانی برای مبارزه دنیاگیری کنونی کمک کند.

اوایل ماه جاری، دو شرکت اعلام کردند پاکسلووید که ترکیبی از عامل ضدویروسی مخصوص کووید و ریتوناویر، داروی ضدویروس به‌کاررفته برای عفونت‌های اچ‌آی‌وی، نتایج مثبت در کارآزمایی‌های بالینی نشان داده است. این یافته‌های اولیه نشان داد که درمان کووید درصورت تجویز در مدتی کوتاه پس از آزمایش مثبت، خطر بستری یا مرگ را تا ۸۹ درصد کاهش می‌دهد. دو شرکت برای دریافت مجوز اضطراری یافته‌هایشان را به نهادهای نظارتی ارسال کردند.

مقاله‌های مرتبط:

قرص ضدویروسی کرونا فایزر بازدارنده‌ای پروتئاز است؛ نوعی داروی ضدویروسی که با توقف ساخت برخی پروتئین‌های خاص، سرعت تکثیر ویروس کرونا را کاهش می‌دهد. این امر بار ویروسی را در بدن بیماران پایین نگه می‌دارد و با این کار، به سیستم ایمنی فرصت بیشتری برای مقابله با ویروس می‌دهد. قرص فایزر به‌همراه ریتوناویر تجویز می‌شود؛ دارویی که به کاهش سرعت تجزیه‌ی ضدویروس کووید در بدن کمک و فعال‌بودن طولانی‌تر آن را امکان‌پذیر می‌کند.

فایزر با امضای قرارداد اخیر جا پای شرکت مرک می‌گذارد؛ شرکتی که ماه گذشته قراردادی مشابه برای ارائه‌ی مجوز داوطلبانه‌ی قرص ضدکووید خود با MPP امضا کرد. قرض ضدویروسی مرک با همکاری ریج‌بک بایوتراپیوتیکس تولید می‌شود و به‌تازگی در بریتانیا مجوز گرفته است. ماه سپتامبر، فایزر به‌همراه بایون‌تک، همکار آلمانی واکسن‌ساز خود، قراردادی را به‌منظور تأمین ۵۰۰ میلیون دوز واکسن برای کشورهای کم‌درآمد با دولت آمریکا امضا کرد.

آلبرت بورلا، مدیرعامل فایزر، در بیانیه‌ای گفت:

فایزر همچنان به ارائه‌ی پیشرفت‌های علمی برای کمک به پایان‌بخشیدن به این دنیاگیری برای تمام مردم متعهد است. ما باور داریم که داروهای ضدویروسی خوراکی می‌توانند در کاهش شدت عفونت‌های کووید ۱۹ و کاستن از فشار بر نظام‌های بهداشت و نجات جان‌ها نقشی مهم ایفا کنند.

شناسایی دومین بیمار HIV که بدون مداخله پزشکی از ویروس ایدز رهایی یافت در شاهکاری حیرت‌انگیز، داروی جدیدی فلجی را در موش‌های دچار آسیب نخاعی معکوس کرد آیا کرونا نحوه رؤیا دیدن ما را نیز تغییر داد؟ چرا اثربخشی واکسن آنفلوانزا نسبت به واکسن‌های دیگر کمتر است؟ چرا واکسیناسیون اجباری رویکرد جدیدی نیست منبع forbes
متن خبر

درباره مهندسین برتر

مجتمع فنی آموزشی مهندسین برتر با 20 سال سابقه ، با ارائه مدرک فنی و حرفه ای با کد بین المللی و انجام تعمیرات تخصصی موبایل و توزیع قطعات موبایل فعالیت دارد .

ایمیل: info@gsmbartar.com

پیوند های مفید
نماد اعتماد
آدرس

آدرس آموزشگاه : استان البرز، شهر کرج، سه راه گوهر دشت، ابتدای بلوار یادگار امام، نبش کوچه شهید جوادی، ساختمان علی طبقه اول

تلفن آموزشگاه: 34452008 (026)

واتس اپ : 09395431515 ( مشاوره رایگان )

آدرس شعبه : استان البرز، شهر کرج، خیابان دانشکده، روبروی پاساژ دانشکده، نبش کوچه گلستان 

تلفن شعبه: 32283470 (026)

واتس اپ : 09027803311 ( مشاوره رایگان )

تمامی حقوق برای سایت مهندسین برتر محفوظ می باشد.

×

مهندسین برتر

×